Αυτά είναι τα πιο παράδοξα δεδομένα για την απιστία


Δε θέλουμε να περνά ούτε σαν σκέψη από το μυαλό μας, όμως είναι μια πραγματικότητα. Η απιστία είναι ίσως η βασικότερη αιτία χωρισμού για τα ζευγάρια, υπάρχουν όμως μερικά «προληπτικά μέτρα» που μπορούμε να πάρουμε για να την αποφύγουμε.
Δείτε τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε!

1. Για όλα φταίει το Facebook
Νέα μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό Cyberpsychology, Behavior, and Social Networking δείχνει ότι το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο «προκαλεί» τους χρήστες να έρθουν ξανά επαφή με τις παλιές τους αγάπες. Αυτή η ευκολία στην επικοινωνία μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική για το σύντροφο ή τη σύντροφο, καθώς φαίνεται να οδηγεί σε περισσότερες παράνομες σχέσεις, χωρισμούς και διαζύγια.

2. Η ιδανική τιμωρία είναι... το χαστούκι
Οφθαλμός αντί οφθαλμού και σφαλιάρα αντί απιστίας είναι το συμπέρασμα έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία. Από τους 38.500 συμμετέχοντες, το 10% δήλωσε πως ένα χαστούκι είναι η καταλληλότερη αντίδραση απέναντι στον άπιστο σύντροφο.

3. Ο ψεύτικος οργασμός υποδηλώνει απιστία
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ υποστηρίζουν ότι τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες που προσπαθούν να ξεγελάσουν το σύντροφό τους στο σεξ είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει ή να απατήσουν στο μέλλον.

4. Τα σπερματοζωάρια ξέρουν αν η γυναίκα απατά
Εάν ένας άνδρας ανησυχεί ότι η σύντροφός του πρόκειται να τον απατήσει, το σπέρμα του προδίδει τον κίνδυνο απιστίας! Σύμφωνα με την κλινική σεξολόγο Δρ Λίνζι Ντο, έως και το 40% του σπέρματος των ανδρών αποτελείται από κύτταρα «καμικάζι» ή κύτταρα «μαχητές», τα οποία δρουν ώστε να εξαλειφθεί ο ανταγωνισμός από έναν άλλο άνδρα που πρόκειται να γονιμοποιήσει το ωάριο. Όταν ένας άνδρας υποψιάζεται πως υπάρχουν πιθανότητες απιστίας, ο αριθμός αυτών των επιθετικών κυττάρων αυξάνεται ώστε να αντιμετωπιστεί η... επικείμενη απειλή!

5. Η βαθιά φωνή είναι ένδειξη απιστίας
Μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό Evolutionary Psychology δείχνει ότι οι άνδρες με βαθιά φωνή διαθέτουν αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης. Έτσι, οι σεξουαλικές τους ορμές είναι ισχυρότερες και είναι πιο πιθανό να απατήσουν τη σύντροφό τους.

6. Οι ξανθιές γυναίκες απατούν συχνότερα
Είναι σαφώς εντυπωσιακές και σαγηνεύουν τους άνδρες, όμως δημοσκόπηση της ιστοσελίδας CheaterVille.com δείχνει ότι οι ξανθιές γυναίκες δυσκολεύονται να παραμείνουν πιστές στο σύντροφό τους. Τα αποτελέσματα της μελέτης έδειξαν ότι το 42% των «ένοχων» γυναικών είχε ξανθά μαλλιά. Το ποσοστό για τις κοκκινομάλλες ήταν 23%, για τις καστανές 20% και για τις μελαχρινές μόλις 11%.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 8134078503876833012

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item