Να ποιός άφησε έγκυο τη Μπεζεντάκου...

Η Στέλλα Μπεζαντάκου θα γίνει μαμά αφού διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και η ίδια μιλώντας στο περιοδικό Down Town της Κύπρου δηλώνει ότι έχει ωριμάσει και δεν έχει απωθημένα από τη ζωή.

«Έχει ωριμάσει πια η Στέλλα που ξέρατε. Μου αρέσει πλέον να περνώ ώρες στο σπίτι μου, να πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ, να φροντίζω τον σύντροφό μου, να χαζεύουμε εκπομπές στην τηλεόραση, να τρώμε γλυκά που μας αρέσουν, να μαζεύονται φίλοι μας και να συζητάμε ή να παίζουμε επιτραπέζια παιχνίδια. Λόγω της καριέρας που έχτισα με τόσο κόπο, όλα αυτά μου είχαν λείψει υπερβολικά τα τελευταία χρόνια. Τώρα ξαναβρίσκω την απλή ζωή», είπε η ίδια.

«Όταν είχα 
αποφασίσει να ασχοληθώ με τις φωτογραφίσεις, την τηλεόραση και τις εμφανίσεις στην πίστα, ήμουν σε πολύ μικρότερη ηλικία. Τότε άλλα ήθελα από τη ζωή μου, σήμερα άλλα αναζητώ. Στη δεκαετία των 20 μου χρόνων, δεν περνούσε καν από το μυαλό μου να κάνω ένα παιδί αλλά, όσο κυλούσαν τα χρόνια -και ειδικά τώρα που βρήκα το άλλο μου μισό- το σκεφτόμουν όλο και περισσότερο. Τώρα, λοιπόν, ένα χρόνο πριν μπω στα 40, αισθανόμουν απόλυτα έτοιμη να γίνω μάνα! Είμαι μία γυναίκα που έχει χορτάσει από πολλά. Σε σημείο που ένιωσα κορεσμό. Δεν έχω απωθημένα από τη ζωή, γι' αυτό και θεωρώ ότι θα γίνω μία μάνα-υπόδειγμα», συνέχισε η Στέλλα.

Όσο για το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της; «Είναι ο σύντροφός μου, ο Χρήστος, με τον οποίο συγκατοικούμε τέσσερα χρόνια. Ωστόσο, δεν επιδιώκουμε τη δημοσιότητα. Και δεν θέλαμε να διαφημίσουμε την ευτυχία μας -αν και, όπως πολύ καλά ξέρεις, θα μπορούσα να το κάνω, όπως κάνουν πολλοί και πολλές-, γιατί ο σύντροφός μου δεν αποζητά την έκθεση της προσωπικής μας ζωής κι εγώ, ως γυναίκα του, το σεβάστηκα απόλυτα. Μη σου πω, ότι μου αρέσει κιόλας πολύ όλο αυτό...».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lifestyle 7919096397811049092

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item