Τρομερή φάρσα στο The Voice...Διπλή γκάφα για Ρέμο

Μια καταπληκτική φάρσα έκαναν χτες οι παραγωγοί του The Voice στον Αντώνη Ρέμο, την Δέσποινα Βανδή, την Μελίνα Ασλανίδου και τον Μιχάλη –Stavento- Κουινέλη...Οι παραγωγοί της εκπομπής έπεισαν την Χαρούλα Αλεξίου να ανεβεί στη σκηνή και να τραγουδήσει, χωρίς, βέβαια, οι κριτές να το γνωρίζουν.

Η Χαρούλα Αλεξίου τραγούδησε μοναδικά το «Όλα σε θυμίζουν» αλλά κανένας από τους κριτές δεν πάτησε το κόκκινο κουμπί γιατί την έκριναν ακατάλληλη για να κάνει καριέρα στο τραγούδι.

Όταν το τραγούδι τελείωσε, οι κριτές γύρισαν, είδαν την Χαρούλα Αλεξίου και κόντεψαν να πέσουν όλοι ξεροί, εκτός από τον Αντώνη Ρέμο που είπε «Ρε Τάκη Ζαχαράτο, σε κατάλαβα με τη μία!».

Ο Αντώνης Ρέμος συνειδητοποίησε την γκάφα του και ζήτησε συγγνώμη από την Χαρούλα Αλεξίου, ενώ η Δέσποινα Βανδή είπε στην κυρία Αλεξίου πως δεν πάτησε το κουμπί γιατί δεν κατάλαβε πως είναι αυτή αλλά πίστευε πως είναι κάποια που την μιμείται τέλεια.

Τελικά, το απόσπασμα με την φάρσα που έκαναν οι παραγωγοί στους κριτές βάζοντας την Χαρούλα Αλεξίου να διαγωνιστεί στο τραγούδι δεν παίχτηκε στην εκπομπή, γιατί θα έκανε τους κριτές να μοιάζουν ηλίθιοι, ενώ είναι διάνοιες.

ΠΗΓΗ :¨pitsirikos 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 1041742046727660833

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item