Η Victoria Beckham αφαίρεσε τα εμφυτεύματα στήθoυς. Δείτε πως είναι σήμερα!

"Έχω πια αφαιρέσει την σιλικόνη από το στήθoς μου" ...
παραδέχτηκε για πρώτη φορά η Victoria Βeckham ξαφνιάζοντας με τον αυθορμητισμό της, μιας και... η Victoria Beckham μέχρι πρότινος στις δηλώσεις της δεν αποκάλυπτε πολλά για τον εαυτό της. Συγκεκριμένα, η Victoria σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε ότι δεν ξυρίζει ποτέ τα πόδια της αλλά ακολουθεί την μέθοδο του λέιζερ για μονιμότερο αποτέλεσμα στην αποτρίχωσή της. Το μοντέλο και σχεδιάστρια, όμως, αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι παλαιότερα και συγκεκριμένα το 1999 είχε κάνει πλαστική στήθους και από 34A μετέβη στο μέγεθος 34DD.

Η Victoria είχε υποβληθεί στην εν λόγω πλαστική επέμβαση αμέσως μετά την γέννηση του γιου της Brooklyn. Τότε όμως δεν παραδεχόταν ότι είχε επισκεφθεί πλαστικό χειρούργο και διατεινόταν ότι η εμφανής διαφορά στο στήθος της οφειλόταν στο σoυτιέν με ενίσχυση που φορούσε.

Η Victoria Beckham έχοντας γεννήσει πια και το τέταρτο παιδί, χωρίς φόβο αλλά με πάθος υπερασπίζεται την επιλογή που έκανε και την παραδέχεται μη σκεπτόμενη τα τυχόν σχόλια που θα επακολουθούσαν. Όπως η ίδια δήλωσε η αισθητική επέμβαση της είχε κοστίσει 12.000 ευρώ. 

Η Victoria Beckham χωρίς τα εμφυτεύματα στήθoυς
fthis.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lifestyle 3069032919370001563

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item