ΣOK και φρίκη! Ομαδικός βιασμός φοιτήτριας μέσω facebook στη Θεσσαλονίκη

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη ανατριχιαστικής υπόθεσης βιασμού 21χρονης φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη, από 3 άνδρες και μία … γυναίκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες δημοσιεύματος, το άγριο θρίλερ για την άτυχη κοπέλα, ξεκίνησε όταν γνώρισε μέσω facebook στο ίντερνετ έναν “Γιώργο”, με τον οποίο ανέπτυξε καθημερνή επικοινωνιακή και κάποια στιγμή, τον προσκάλεσε σπίτι της για να γνωριστούν.
Ο “Γιώργος”, τη ρώτησε αν την πείραζε να έφερνε μαζί του κι ένα φιλικό του ζευγάρι, όπως κι έγινε…
Την ημέρα του ραντεβού ήπιαν από μια μπύρα και τότε, ξεκίνησε ο εφιάλτης. Η φοιτήτρια άρχισε να χάνει σιγά σιγά τις αισθήσεις της και το μόνο που θυμήθηκε όταν ξύπνησε από το λήθαργο για να διαπιστώσει ότι είχε υποστεί άθλια κακοποίηση, ήταν πως στο μεταξύ είχε πάει στο σπίτι της και τέταρτο άτομο.
Η αστυνομία με ταχύτατες διαδικασίες κατάφερε να ανακαλύψει τον “Γιώργο” και να οδηγηθεί σταδιακά στα ίχνη και των υπόλοιπων τριών βιαστών, μεταξύ των οποίων και η γυναίκα.
Στο ποτήρι μπύρας της φοιτήτριας, ανιχνεύτηκαν ξένες ουσίες, για τις οποίες γίνεται τοξικολογική ανάλυση προκειμένου να διαπιστωθεί η σύνθεση τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 288679549245692153

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item