Χρυσό για την Θεσσαλονίκη! Αναδείχτηκε από το FT η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευρωπαϊκή πόλη του μέλλοντος για το 2014!!! Γιατί άραγε;;;

Χρυσό για την Θεσσαλονίκη! Αναδείχτηκε από το FT η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευρωπαϊκή πόλη του μέλλοντος για το 2014!!! Γιατί άραγε;;;
Καλύτερη ευρωπαϊκή πόλη του μέλλοντος για το 2014 αναδείχτηκε η Θεσσαλονίκη σε διαγωνισμό που πραγματοποίησε περιοδικό των "Financial Times". Πιο συγκεκριμένα η πόλη μας ήρθε πρώτη στην κατηγορία μεσαίου πληθυσμού πόλεων, για το ανθρώπινο δυναμικό και τον τρόπο ζωής της.
Η Θεσσαλονίκη έλαβε τον τίτλο της " Best Mid- Sized city for human capital & lifestyle",με τα κριτήρια στην συγκεκριμένη κατηγορία να είναι το εργατικό δυναμικό, το επίπεδο της εκπαίδευσης, ο αριθμός των πανεπιστημίων, οι φοιτητές, η ποιότητα ζωής και ο αριθμός των γιατρών. Στην ίδια κατηγορία συμμετείχαν ακόμα 46 ευρωπαϊκές πόλεις μεσαίου μεγέθους.
Για την πρωτιά της Θεσσαλονίκης, στο διαγωνισμό των "Financial Times", μίλησε στο thestival.gr o αντιδήμαρχος Οικονομικών και Επιχειρηματικότητας Χασδάι Καπόν. "Αποτελεί ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την Θεσσαλονίκη με δεδομένο ότι οι "Financial Times", είναι ένας διεθνής ανεξάρτητος οργανισμός διεθνούς κύρους.
Η επιλογή της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε άλλες 46 ευρωπαϊκές, μεσαίου μεγέθους για το ανθρώπινο δυναμικό και την ποιότητα ζωής της πόλης, την καθιστούν μια ελκυστική πόλη σε ξένους για να την επισκεφτούν και να εγκαταστήσουν τις επιχειρήσεις τους σε αυτήν".
athensmagazine

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 1304958183706568155

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item