Η νέα μόδα ήρθε στην χώρα μας – Ανταλλάσσουν συντρόφους μέσω Facebook!

To ότι η ανταλλαγή συντρόφων ή αλλιώς swinging, κάνει θραύση στο εξωτερικό είναι γνωστό! 
Το ότι όμως έχει αρχίσει να αποκτά και φανατικούς οπαδούς στην Ελλάδα είναι κρυφό μυστικό! Η νέα μόδα του swinging η οποία διαδίδεται με ραγδαίους ρυθμούς μέσω Facebook κρύβει πολλούς κινδύνους για την υγεία όπως επισημαίνουν οι επιστήμονες!
Έρευνα Ολλανδών επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο, British Medical Journal απέδειξε ότι τα  ετερόφυλα ζευγάρια που αλλάζουν τακτικά ερωτικούς συντρόφους και κάνουν ομαδικό σeξ σε οργανωμένες συναντήσεις, έχουν υψηλότερα ποσοστά εκδήλωσης σeξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων σε σύγκριση με άντρες και γυναίκες που εκδίδονται.
Πιο συγκεκριμένα, ένας στους δέκα που αντάλλαζε ερωτικούς συντρόφους διαπιστώθηκε ότι είχε προσβληθεί από χλαμύδια και ένας στους 20 από γονόρροια.
Στην Αθήνα υπάρχει ήδη club swinging, που οι θαμώνες του συνεχώς αυξάνονται, ενώ στο διαδίκτυο υπάρχει ειδικό σάιτ, όπου μπορεί κάποιος να περιηγηθεί στο προφίλ άλλων ζευγαριών και να γνωρίσει παντρεμένους ανθρώπους με το ίδιο ενδιαφέρον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 3519160077085897473

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΥΜΟΙ

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

ΔημοφιλεΙς αναρτΗσεις

item