Η δημοσκόπηση που «ταρακούνησε» τον Τσίπρα

5CC7AF7EB41330FF14D7955FD3E379E9Άκρως ενδεικτική έρευνα κοινής γνώμης που καταλήγει με κατηγορηματικό...
και κάθετο τρόπο στο συμπέρασμα «μακριά από τους Πασόκους» έχει στα χέρια του ο ΣΥΡΙΖΑ…
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», αποτελεί κόκκινο πανί για τους ψηφοφόρους του κόμματος κάθε αναφορά ονόματος που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ποιοτική αυτή έρευνα διενεργήθηκε από εταιρεία που συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ και παρουσιάστηκε περίπου πριν από ένα δίμηνο στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος. Η τελική επισήμανση-συμβουλή μπορεί να συμπυκνωθεί στη φράση «δεν χωρούν άλλοι Πασόκοι στο ΣΥΡΙΖΑ».
Τα συμπεράσματα προέκυψαν από ποιοτική έρευνα, δηλαδή μέσα από συζητήσεις με πολίτες οργανωμένους σε γκρουπ και συγκεκριμένη θεματολογία. Όταν οι πολίτες ερωτώνται για τα αρνητικά στοιχεία του ΣΥΡΙΖΑ, ένα από αυτά που επισημαίνονται διαρκώς και με έμφαση είναι ότι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκουν καταφύγιο στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ενεπλάκησαν με διάφορους τρόπους στη διαχείριση της εξουσίας τα προηγούμενα χρόνια, ακόμα και αν δεν υπάρχουν συγκεκριμένες μομφές ή έστω κάποια αρνητική εικόνα για το πρόσωπό τους.
Παρόλα αυτά, σώζονται και μάλιστα με υψηλά ποσοστά δημοτικότητας, τρία πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, η Σοφία Σακοράφα, ο Αλέξης Μητρόπουλος και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, με κοινό στοιχείο και για τους τρεις τη μη εμπλοκή τους στην εξουσία επί πράσινης διακυβέρνησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 5658413545628703926

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item