Γιατί αναβλήθηκε η εκπομπή του Μπογδάνου με τον Κοντοπίδη;

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος; Τι ακριβώς συνέβη;...

Η πολυαναμενόμενη τηλεοπτική συνάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τον Αλέξανδρο Κοντοπίδη κατέληξε σε ένα πρωτοφανές -για τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης- επεισόδιο.

Όπως ενημέρωνε ο ΣΚΑΪ με δελτίο τύπου τις προηγούμενες ημέρες:
«Καλεσμένος στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο αρχιμάστορας της διαδικτυακής ...χοντράδας PONZI κατά κόσμον Αλέξανδρος Κοντοπίδης! Ο ΡΟΝΖΙ θα μιλήσει «Ευθέως» μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα στον παρουσιαστή για το χιούμορ και το καφριλίκι στο διαδίκτυο».

Αντί γι' αυτό όμως είδαμε σε επανάληψη την εκπομπή με καλεσμένο τον Λάκη Γαβαλά.

Τι είχε συμβεί;Ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης, μετά από μια έντονη λογομαχία που είχε κατά τη διάρκεια του γυρίσματος με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, σηκώθηκε όρθιος, κατέβασε το φερμουάρ του και ούρησε μέσα στο στούντιο, πάνω στην καρέκλα, φωνάζοντας: «Ουρώ τους δημοσιογράφους και τις θέσεις τους»!

Το γύρισμα σταμάτησε αμέσως, όπως ήταν φυσικό και η εκπομπή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης είχε εκφράσει παλαιότερα δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου μέσα από το διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς. Τελευταίο παράδειγμα η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη συνέντευξη.
zappit.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 7834562109835898334

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item