ΤΡΟΜΕΡΕΣ αποκαλύψεις για τον θάνατο της Στέλλας

Αποκαλύψεις για τον θάνατο της 16χρονης που συγκλόνισε τη χώρα - Ο ρόλος των ''φίλων'' της και οι αποφάσεις τους, που στάθηκαν μοιραίες για την άτυχη Στέλλα...

Περισσότερο από μισό μπουκάλι είχαν δώσει να πιει στην άτυχη 16χρονη Στέλλα Ακουμιανάκη οι δύο νεαροί φίλοι της, με τους οποίους διασκέδαζε την μοιραία νύχτα και οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.

Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου φέρνει στο «φως» νέα στοιχεία για τον θάνατο της Στέλλας από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε μπαρ στο Ρέθυμνο. Οι κατηγορίες που βαρύνουν τώρα τους δύο νεαρούς είναι αυτές της θανατηφόρας έκθεσης και του βιασμού, ενώ μαζί τους κατηγορούνται και δύο γιατροί για ανθρωποκτονία από αμέλεια.


Σύμφωνα με την «Espresso», καθοριστικό ρόλο στη λάθος διάγνωση των γιατρών έπαιξε η «εγκληματική συμπεριφορά των δύο νεαρών κατηγορουμένων, διότι απέκρυψαν από τον γιατρό που παρέλαβε την ανήλικη ότι η τελευταία είχε καταναλώσει υπερβολική δώσει αλκοόλ, έπειτα από πολυήμερη αυστηρή νηστεία και του παρουσίασαν το περιστατικό ως ένα σύνηθες συμβάν μέθης.

Ωστόσο, οι δικαστές έκριναν ότι δεν πρέπει να παραπεμφθεί σε δίκη η ειδικευμένη γιατρός του νοσοκομείου Ρεθύμνου που εκείνη τη νύχτα εφημέρευε στην Παθολογική Κλινική καθώς δεν ειδοποιήθηκε ποτέ από τους δύο ειδικευόμενους γιατρούς για να πάει στα Επείγοντα και να εξετάσει την άτυχη 16χρονη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 9113698082589923537

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item