Λάθη που κάνουν στο κρεβάτι και τα έμπειρα αρσενικά!

Από το σeξ που κάνετε, ικανοποιημένη δεν νιώθεις. Μηδέ εσύ, ούτε κι αυτός, θα μιλήσετε με ειλικρίνεια για όσα σαs
παιδεύουν στο σeξ. Γιατί το σκέφτεσαι: πως να του πω ότι κάνει χάλια σeξ; Υπάρχουν παράπονα κι από τη μεριά σου και από τη μεριά του.
To σeξ, το κρεβάτι κι άλλα απρόοπτα!
Αν θες να τα μάθεις, η έξπερτ σε θέματα σχέσεων του πόρταλ TheDailyAffair.com, Στέισι Νέλκιν (Stacey 
Nelkin) εξηγεί τα λάθη που κάνουν στο σeξ ακόμα και τα πιο προικισμένα και έμπειρα αρσενικά.
Λάθος Νο1: δεν σε “πιάνει”
Κι δεν εννοούμε το φάσωμα αλλά τα στοιχεία που στου στέλνεις, λεκτικά ή σωματικά κι εκείνος δεν λέει να τα καταλάβει. Ίσως φταίει ο εγωισμός του ή οι πρώην του που δεν διαμαρτύρονταν ποτέ ή υπερβολική εμπιστοσύνη που έχει στις ικανότητές του και αγνοεί παντελώς τα σημάδια που του δίνεις.
Ο βασικός τρόπος για να ρυθμίσεις την πιθανή απώλεια του oργασμού σου, είναι να ζητήσεις περισσότερα πρoκαταρκτικά. Έτσι, εξασφαλίζεις πως ακόμα κι αν δεν πιάσει κανένα σύνθημά σου στο κυρίως πιάτο, θα έχεις κάνει την όρεξή σου να ανοίξει από τα ορεκτικά.
Λάθος Νο2: είναι και τεμπελάκος
Άπαξ και σε κατακτήσει και μπείτε και σε μια ρουτίνα σχέσης, θα δεις τη λίμπιντo του να διατηρείται ζωηρή σε αντιστροφή βέβαια με τον ενθουσιασμό του να κάνει πράγματα για να σε ρίξει με χαρά στο κρεβάτι. Κάτι οι στάσεις που βαριέται να αλλάζει πια, κάτι που δεν προσέχει πλέον την αποτρίχωση στη μικρή του περιοχή, κάτι που η πρωτοβουλία για άγριο σeξ πνίγεται στις βραδιές τσάμπιονς λινγκ.
Πάρε την πρωτοβουλία κυρία μου. Βάλε το χεράκι σου για να ξυπνήσει κι ο τεμπελάκος!
Λάθος Νο 3: μούγκα στη στρούγκα
Πώς μπορείς να χάσεις τον oργασμό σου; Μα κυνηγώντας τον δικό του. Πέφτουμε στην παγίδα εμείς τα κοριτσόπουλα κι αντί να διεκδικήσουμε τη δική μας ηδoνή, προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε τις αντιδράσεις του άλλου στο κρεβάτι. Και πως να βγάλεις συμπέρασμα με εκείνον να μην βγάλει ούτε ανάσα κι από τα βλέμματα, ουδέν, τύφλα να έχουν οι αλλήθωροι.
Εσύ φωνούλα διαθέτεις ή θα κάνεις την κοτούλα; Σαν δεν του αποκαλύψεις τι φτιάχνει εσένα όσο το παιχνίδι συνεχίζεται, δεν θα μιλήσει κι εκείνος για τα δικά του θέλω. 
youweekly.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 8933973007832472733

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item