Θα φορτίζουμε το κινητό μας σε λίγα λεπτά – δείτε πως

smatphoneΤο μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι κάτοχοι smartphones, tablets και notebook, είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους.
Ετσι παρά τις άπειρες δυνατότητες που έχουν πλέον τα κινητά μας εργαλεία, η αυτονομία τους δεν διαρκεί πάνω από 24 ώρες, ενώ ο χρόνος που απαιτείται για να φορτίσουν πλήρως, συνήθως ξεπερνά τις 2 ώρες.
Ποια είναι η λύση λοιπόν; Την απάντηση δίνει η Qualcomm, η εταιρεία πίσω από τους επεξεργαστές Snapdragon, η οποία υπόσχεται ταχύτερη φόρτιση.
Η εταιρία, έχει από το 2013 εισάγει το σύστημα QuickCharge στα κινητά που εξοπλίζονται με τον επεξεργαστή Snapdragon, αλλά φέτος εισάγει το πρωτόκολλο QuickCharge 2.0 με το οποίο ένα smartphone θα μπορεί να φορτιστεί πλήρως μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.
Στόχος της εταιρίας μέσα στο 2014 το QuickCharge2.0 να αποτελέσει μία νέα κοινή πλατφόρμα για όλους, ή τους περισσότερους κατασκευαστές, έτσι ώστε όλα τα κινητά και τα table να φορτίζουν σε ελάχιστο χρόνο και να μπορούμε έτσι απρόσκοπτα να συνεχίσουμε την δουλειά μας.
fpress.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 6734331154627682116

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item