Συνελήφθη ο Πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ και του Ατρομήτου Γ. Σπανός - Μεγάλη επιχείρηση για την εξάρθρωση κυκλώματος

- Η επιχείρηση για το κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων είναι σε εξέλιξη από το απόγευμα της Τρίτης
- Εγιναν 30 προσαγωγές - Οι 12 μετατράπηκαν σε συλλήψεις..

- Μεταξύ των συλληφθέντων και ανώτερος δημόσιος υπάλληλος του ΥΠΕΚΑ, ιδιοκτήτες πρατηρίων καυσίμων και παράγοντες στον χώρο της διακίνησης πετρελαίου
Σύμφωνα με πληροφορίες NewsIt στην Ασφάλεια δυτικής Αττικής έχουν προσαχθεί 30 άτομα, ανάμεσά τους ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων, παράγοντες εταιριών διακίνησης πετρελαίου ακόμα και παράγοντες ποδοσφαιρικών ομάδων!

Η επιχείρηση της ασφάλειας ξεκίνησε μετά από πληροφορίες για πολυδαίδαλο κύκλωμα διακίνησης λαθραίου πετρελαίου και έχουν γίνει έρευνες σε εταιρίες, σε σπίτια και πρατήρια.

Από τους 30 προσαχθέντες για το μεγάλο κύκλωμα πετρελαίου οι 12 συνελήφθησαν και ανάμεσά τους είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Superleague και ιδιοκτήτης εταιρείας καυσίμων Γ. Σπανός, στέλεχος εταιρείας αλλά και ανώτερος δημόσιος υπάλληλος υπεύθυνος για ελέγχους σε πρατήρια και εταιρίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το κύκλωμα που δραστηριοποιούνταν σε ολόκληρη της Αττική, αλλά είχε βάσεις σε Ελευσίνα, Ασπρόπυργο και Πέραμα έχει διακινήσει χιλιάδες τόνους πετρελαίου.

Από την ΕΛ.ΑΣ. υπήρξε λίγο πριν τις 10:00 και επίσημη επιβεβαίωση η οποία ανέφερε ότι “βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης τα μέλη της οποίας κατηγορούνται για λαθρεμπόριο καυσίμων, κακουργηματική απάτη σε βάρος ναυτιλιακών εταιρειών, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, ενεργητική και παθητική δωροδοκία.Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 12 άτομα εκ των οποίων δύο κρατικοί υπάλληλοι.”

Η επιχείρηση είναι σε πλήρη εξέλιξη και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 378917802536265215

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΥΜΟΙ

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item