ΤΕΡAΣΤΙΑ ''ΒΟΜΒΑ'' από Financial Times για τις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ στην ΕΛΛΑΔΑ !!

Σοκ προκαλούν οι αναλυτές των Financial Times..
οι οποίοι εκτιμούν ότι στις επερχόμενες ευρωεκλογές Νέα Δημοκρατία και Χρυσή Αυγή θα είναι τα κόμματα που θα παλέψουν για να κατακτήσουν την δεύτερη θέση.
Στο κείμενο είναι ξεκάθαρο πως «ο αριστερός ΣΥΡΙΖΑ» θα είναι αδιαμφισβήτητα πρώτος ενώ η Χρυσή Αυγή ή στην νέα της μορφή, η Εθνική Αυγή, «θα έχει μια λίστα με αξιοσέβαστους υποψηφίους- απόστρατους στρατηγούς, πανεπιστημιακούς, γιατρούς. Θα πάρουν ισχυρή στήριξη από τα αυξανόμενα νούμερα των εθνικιστών στην Ελλάδα».
Στο κείμενο αναφέρεται πως μετά την τραγική δολοφονία του ράπερ, Παύλου Φύσσα, τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής σημείωσαν κάμψη ωστόσο το κλίμα αντιστράφηκε μετά τις εν ψυχρώ δολοφονίες των δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.
Παράλληλα η εφημερίδα δεν παραλείπει να σκιαγραφήσει και τον ίδιο τον Ηλία Κασιδιάρη,ο οποίος μετά την προφυλάκιση του αρχηγού του εθνικιστικού κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου, «έχει αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη και ας αντιμετωπίζει και ο ίδιος κατηγορίες».
«Σε ένα γραφείο διακοσμημένο με τα γαλανόλευκα χρώματα της Ελλάδας, ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλά για τα σχέδια του να κατέβει για δήμαρχος Αθηναίων- από το κελί της φυλακής. «Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να με βάλει στη φυλακή πριν τις εκλογές έτσι ώστε να μην έχω το δικαίωμα να μιλώ στο κοινό» λέει. Αλλά εγώ θα είμαι υποψήφιος εκτός και εάν περάσουν έναν ειδικό νόμο που θα μου στερεί τα πολιτικά δικαιώματα».
Πηγή: KoolNews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 3392177537632834458

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item