30 φωτογραφίες που εξηγούν γιατί πρέπει να επισκεφτείτε την Ελλάδα!

Ένα ακόμα «θύμα» της ομορφιάς της Ελλάδας αποτελεί η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Τζέσικα Μίσενερ, η οποία μέσω της ιστοσελίδας BuzzFeed, προτρέπει όλο τον κόσμο να επισκεφθεί την χώρα μας.

Γι’ αυτό το σκοπό, η δημοσιογράφος παραθέτει και 30 εικόνες που έχει τραβήξει η ίδια από παλαιότερες διακοπές της στη χώρα μας και οι οποίες αποτυπώνουν το πλήθος των διαφορετικών εικόνων που μπορεί να συναντήσει κανείς επισκεπτόμενος την Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν μια απόδειξη του λόγου που κάνει τους ξένους να... τρελαίνονται με τις ομορφιές της και να την επισκέπτονται ξανά και ξανά.

«Η Ελλάδα είναι γοητευτική και χρειάζεται τα τουριστικά σας δολάρια τώρα περισσότερο από ποτέ. Καλό σας ταξίδι» σημειώνει χαρακτηριστικά η Μίσινερ.


Ακολουθούν οι φωτογραφίες που αναδεικνύουν τις ομορφιές της πατρίδας μας:


1. Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

 

2. Η λίμνη Καδή στο Πολυλίμνιο Μεσσηνίας3. Το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης4. Πρωινός καφές..5. Η νυχτερινή ζωή της Ρόδου6. Τα χωριά της Πάρου7. Το ξενοδοχείο ''Ναβαρίνος'' στην Πύλο8. ''Αρχαία'' δέντρα κοντά στη θάλασσα9. Ντόπια προιόντα στην αγορά της Αθήνας10. Oι κατακόμβες της Κρήτης11. Η ανεμελιά των κατοικιδίων στη Μύκονο12. Η χιονισμένη Ακρόπολη13. Μπάλες σανού στην ευλογημένη ελληνική γη14. Τα μπαράκια της Αθήνας15. Τα κομψά εστιατόρια της Σαντορίνης16. Τα γραφικά σπίτια της Μυκόνου17. Τα επιβλητικά Μετέωρα στην Καλαμπάκα18. Το πειρατικό καράβι στο λιμάνι του Ρεθύμνου19. Το ηλιοβασίλεμα από εξωκκλήσι της Μήλου20. Το Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών και η στέγη Καλατράβα21. "Σκυλίσια ζωή" με φόντο την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό22. Η ανατολή του Ήλιου στην Πάρο23. Τα μοναδικά "φαγάδικα" της Νάξου24. Το όμορφο λιμάνι του Ρεθύμνου25. Ο φάρος της Μυκόνου26. Η περιοχή Σκάλ Ποταμιά στο νησί της Θάσου27. Τα μοναδικά αγάλματα της Ακρόπολης28. Ο ποταμός Καλαμάς στο Θεογέφυρο Ιωαννίνων29. Η Ακρόπολη τη νύχτα...30. Οι παραλίες των Δωδεκανήσων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προορισμοί 2514448273874021884

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΥΜΟΙ

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item