Θαυμάστρια θα κινηθεί δικαστικά κατά του Γιάννη Μπέζου και καλά θα τoυ κάνει!

Στα δικαστήρια είναι έτοιμη να στείλει τον Γιάννη Μπέζο μια θαυμάστρια του...
Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Χάϊ», ο ηθοποιός της επιτέθηκε φραστικά μετά το τέλος της παράστασης, επειδή εκείνη τόλμησε να σηκώσει το κινητό της και να τον βγάλει φωτογραφία μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές.
Με το που τελείωσε η παράσταση «Ο Φιλάργυρος» του Μολιέρου, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Μπέζος, ο κόσμος σηκώθηκε να τον χειροκροτήσει.
Τότε ήταν που η γυναίκα η οποία συνοδευόταν από την κόρη της, έβγαλε το κινητό της ώστε να τον τραβήξει μια φωτογραφία πάνω στη σκηνή.
Με το που αντιλαμβάνεται το φλας ο Γιάννης Μπέζος, την ρωτά πολύ εκνευρισμένος «γιατί με βγάζετε φωτογραφία, δεν ξέρετε ότι απαγορεύεται;»
Η γυναίκα αλλά και οι πρώτες σειρές των καθισμάτων, «πάγωσαν» από τη συμπεριφορά του ηθοποιού.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η γυναίκα ετοιμάζεται να κινηθεί δικαστικά εναντίον του, μιας και ένιωσε πολύ προσβεβλημένη από τη συμπεριφορά του.
Δεν ξέρουμε αν αυτό ανταποκρίνεται στην αλήθεια, το σίγουρο όμως, είναι ότι πριν λίγο καιρό, σε συνέντευξη του στο «Πρωινό», ο Γιάννης Μπέζος είχε δηλώσει πως δεν θέλει ο κόσμος να τον αγκαλιάζει και να τον φιλάει, δικαιολογώντας το ως εξής:
«Δεν πρέπει το κοινό να είναι κοντά μας,  γιατί σταματάει να μας “θαυμάζει”. Προτιμώ να με έχουν στην καρδιά τους, παρά φωτογραφία στο μαξιλάρι τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lifestyle 21229753304483078

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΥΜΟΙ

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item