ΤΩΡΑ - Θρίλερ με αυτοκτονία από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου


Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση του λιμενικού, στη θαλάσσια περιοχή του Ρίου, για τον εντοπισμό ενός νεαρού άνδρα που έπεσε λίγο μετά τις επτά το πρωί της Πέμπτης, από τη γέφυρα του Ρίου - Αντιρρίου με σκοπό να αυτοκτονήσει...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έπεσε από τη γέφυρα, στο ύψος του δεύτερου πυλώνα, ενώ η πτώση του καταγράφηκε από τις κάμερες που υπάρχουν. 
Αμέσως, οι υπεύθυνοι λειτουργίας της γέφυρας ειδοποίησαν το λιμενικό και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού άνδρα. Στην επιχείρηση συμμετέχουν και αλιευτικά σκάφη, ενώ έχουν ενημερωθεί και τα πληρώματα των φέρι μποτ, που εκτελούν τα δρομολόγια στο πορθμείο Ρίου - Αντιρρίου. 
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα o άνδρας φαίνεται να έπεσε από τη γέφυρα στη θάλασσα, θέλοντας να θέσει τέρμα στη ζωή του. Σύμφωνα μάλιστα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, λίγο μετά τις 7 το πρωί στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου εντοπίστηκε σταθμευμένο αυτοκίνητο, χωρίς να υπάρχει κάποιος μέσα. 
Ωστόσο στο όχημα βρέθηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα που κάποιος έλεγε ότι θα θέσει τέρμα στη ζωή του. Ιδιοκτήτης του οχήματος είναι ένας 26χρονος Πατρινός ωστόσο δεν είναι γνωστό αν το όχημα μετέφερε στο σημείο ο ίδιος ή κάποιος άλλος. 
Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένα στα μισά περίπου της γέφυρας στο ρεύμα από Ρίο προς Αντίρριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 6753892065613652242

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΥΜΟΙ

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item