Εντυπωσιακό το νέο κτίριο της Apple

Ο Steve Jobs υπήρξε οραματιστής όχι μόνο σε τεχνολογικό επίπεδο αλλά και σε αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και design. Και αυτό το όνειρό του αναμένεται να γίνει πραγματικότητα τον Νοέμβριο του 2014 οπότε τα….
νέα κεντρικά γραφεία της Apple θα ανοίξουν στο κοινό. Ο νέος χώρος που θα φιλοξενήσει όλα τα τμήματα της εταιρείας και τους υπαλλήλους θα έχει στρογγυλό σχήμα, με το πράσινο να κυριαρχεί παντού, τόσο στον περιβάλλοντα χώρο όσο και στην οροφή. Το διάσημο αρχιτεκτονικό γραφείο Foster + Partners σε συνεργασία με την εταιρεία πολιτικών μηχανικών Kier & Wright θα φέρει εις πέρας το μεγαλεπήβολο σχέδιο αλλά και το σπουδαίο όνειρο που είχε ο Steve Jobs.

Αν και η αρχική πρόταση του Jobs έκανε λόγο για έναν χώρο που θα μπορούσε να φιλοξενήσει 6.000 υπαλλήλους, το έργο εχελίχθηκε και μεγάλωσε προσφέροντας χώρο για περισσότερα από 14.000 άτομα. Το design του κτηρίου ξεπερνά κάθε προσδοκία και αποτελεί ήδη ένα από τα πλέον ξεχωριστά κτήρια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Η δομή θα περιλαμβάνει επιπλέον εστιατόρια, χώρους παρουσίασης των νέων προϊόντων της εταιρεία, γυμναστήρια αλλά και τετραώροφο πάρκινγκ.
 perierga.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 1635965473170223011

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item